Films & Series

Guilty pleasure: de serie ‘Tell Me Lies’ wil je nú binge-watchen

Dayami
tell me lies serie

Ondanks dat het vaak barst van het drama, kunnen we series met een toxic relatie gewoon niet weerstaan - ze móeten gekeken worden. De spanning, de intriges, de romatische chaos... we smullen ervan! Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe dramaserie waarin je lekker kunt wegduiken, dan is Tell Me Lies absoluut jouw nieuwe bingewatch-must!

Tell Me Lies wil je nú binge-watchen

In het echte leven zouden we het absoluut niet willen meemaken, maar als het in een serie gebeurt zitten we toch altijd te genieten voor de TV – een toxic relatie. Na de After-reeks en Culpa Mia, hebben we weer een nieuwe serie voor je waarin dit centraal staat, namelijk Tell Me Lies. De serie is in 2022 op Hulu verschenen en de eerste twee seizoenen zijn nu ook te kijken op Disney+!

Making of

Tell Me Lies is gemaakt door Meaghan Oppenheimer, en is gebaseerd op een boekenreeks. De cast wordt verzorgd door onder andere Grace van Patten, Jackson White, Benjamin Wadsworth en Tom Ellis. Die laatste naam herken je misschien wel van de populaire serie Lucifer, waar Tom de hoofdrol in speelt. Emma Roberts, die iconische rollen in verschillende bekende series heeft gespeeld, zoals American Horror Story en Scream Queens, is co-producer van de serie.

Het verhaal

Tell Me Lies is een verslavende dramaserie die draait om liefde, leugens en toxic relaties. De een heeft een affaire, de ander manipuleert de hele boel bij elkaar, kortom – het is één groot drama. De serie volgt in de hoofdrol Lucy Albright, een jonge vrouw die tijdens haar eerste jaar op de universiteit in een intense relatie belandt met de knappe medestudent Stephen DeMarco. Wat begint als een relatie met onweerstaanbare aantrekkingskracht, verandert al snel in een emotional rollercoaster vol misleiding en geheimen. Stephen is namelijk een echte bad boy, maar Lucy is zelf ook niet op haar mondje gevallen. Dit soort voor een hoop spannende en emotionele situaties tussen de twee.
Ook de andere personages worstelen met een hoop problemen, wat de serie nog interessanter maakt. Miscommunicatie, jaloezie en bedrog in zowel romantische relaties als vriendschappen komen allemaal aan bod. De serie bevat een hoop complexe personages, wat leidt tot een hoop gekke wendingen en verkeerde keuzes. Dit draagt allemaal bij aan de spannende sfeer van het verhaal. Daarnaast zit de kracht van de serie in hoe realistisch en herkenbaar de relaties worden neergezet. Een absolute must watch dus!

Reacties online

Met een mix van spanning, romantiek en de constante vraag wie de waarheid spreekt, is Tell Me Lies het perfecte recept voor een binge-worthy drama dat je niet loslaat. Veel mensen zijn enthousiast, en de serie heeft inmiddels ook een grote fanbase opgebouwd, die vooral op X erg actief praten over de serie. Onder andere ”This show is ridiculous… of course I love it #TellMeLies” en ”EVERY. SINGLE. EPISODE. OF. #TellMeLies GETS. BETTER AND BETTER.” zijn reacties die de show krijgt op X. Dus, zonder al te veel te spoileren: verwacht een intrigerend verhaal over hoe toxic relaties je kunnen betoveren… en kapotmaken.
 
Beeld: Tell Me Lies
Lifestyle

‘Ben je altijd zo stil?’ en 5 andere zinnen die introverts niet willen horen

Charlotte
herkenbaar-introverts

5 dingen die introvert té vaak horen

Wij introverts hebben het soms best zwaar. We staan liever niet in het middelpunt van de aandacht, trekken ons iets meer terug in grote gezelschappen, en zijn al helemaal niet van plan om onze stem boven de rest uit te laten komen. Dat betekent echter niet dat we deze vijf opmerkingen nog nooit eerder hebben gehoord. Sterker nog, we horen ze continu! Of we nu bij een feestje zijn, een vergadering op het werk, of gewoon op bezoek bij famillie, deze zinnen komen altijd weer terug. Hier zijn de vijf meest voorkomende opmerkingen die wij, introverts, regelmatig voor onze kiezen krijgen – zucht.

1. “Doe niet zo saai”

Saai? Dat introverte mensen over het algemeen iets meer op zichzelf zijn en zich meestal wat stiller gedragen in sociale bijeenkomsten, betekent zeker niet dat ze saai zijn! Integendeel, terwijl extraverte mensen vaak handelen op impulsieve invallen, hebben wij introverts onze volgende stap zorgvuldig doordacht. Is dat saai? Wij vinden van niet. Terwijl extraverten druk bezig zijn met de buitenwereld, hebben wij de tijd genomen om na te denken, te reflecteren en creatief te zijn.

Onze stilte is vaak een teken van diepgaande gedachten en innovatieve ideeën. Dus, saai? Absoluut niet! We hebben misschien een andere aanpak, maar dat maakt ons zeker niet minder interessant.

2. ”Waarom ben je zo stil?”

Een vraag die introverte mensen maar al te vaak horen, en laten we eerlijk zijn, het is geen favoriet. Het suggereert dat stil zijn iets negatiefs is, terwijl voor introverten stilte juist een natuurlijke en comfortabele staat is. Stil zijn, betekent niet dat ze niets te zeggen hebben of zich ongemakkelijk voelen. Vaak zijn introverten diepe denkers die graag luisteren en observeren voordat ze hun mening delen. Ze genieten van rustige momenten en hechte gesprekken, in plaats van luidruchtige bijeenkomsten en oppervlakkige praatjes.

3. ”Vind je het goed als ik iemand meeneem?”

Nee! Introverten houden veel meer van één-op-één gesprekken dan van groepsgesprekken. Diepe, betekenisvolle gesprekken winnen het altijd van oppervlakkige small talk. Als er ineens meer mensen aan het gesprek meedoen, kan dat voor een introvert best lastig zijn. Ze hebben namelijk wat meer tijd nodig om te reageren, en in een groep is die kans vaak kleiner omdat iemand anders al snel het woord overneemt. Maar eerlijk, met zijn tweeën is het toch ook supergezellig?

4. “Ik had niet verwacht dat je zo aardig was”

Dit is een opmerking die introverten helaas maar al te vaak horen. Het lijkt te suggereren dat een rustig of terughoudend karakter gelijk staat aan onaardig zijn, wat natuurlijk helemaal niet klopt! Introverten hebben vaak een warme, vriendelijke persoonlijkheid die pas echt zichtbaar wordt in een comfortabele, rustige omgeving. Ze zijn misschien niet altijd de luidruchtigste in de kamer, maar dat betekent niet dat ze minder aardig of sociaal zijn.

5. “Ben je verlegen?”

Hoewel verlegenheid en introversie vaak in één adem worden genoemd, zijn het eigenlijk twee verschillende dingen. Verlegenheid draait om een gevoel van angst, nervositeit of ongemak in sociale situaties, vooral bij interacties met vreemden of in groepen. Mensen die verlegen zijn, vermijden vaak sociale situaties uit angst voor afwijzing of kritiek. Aan de andere kant is introversie een persoonlijkheidskenmerk dat draait om de voorkeur voor rustige omgevingen en de neiging om energie te halen uit alleen zijn of activiteiten die individueel worden uitgevoerd. Introverte mensen kunnen wel van sociale interacties genieten, maar hebben ook tijd nodig om op te laden na periodes van sociale activiteit – duh!

Beeld: Netflix | You