Celebs

WOW! Dit is het vermogen van Harry en Meghan zonder hun royal inkomsten

harry-meghan

Harry en Meghan hebben in 2020 gedeeltelijk afstand genomen van het Britse koningshuis, dit heeft veel impact gehad op hun leven. Niet alleen is hun levensstijl veranderd, maar ook hun bankrekening! Dit is wat Harry en Meghan verdienen zónder al hun royal inkomsten.

Harry en Meghan

Zoals we allemaal hebben kunnen zien op het nieuws en in de nieuwe documentaire van de hertog en hertogin van Sussex, hebben Harry en Meghan afstand genomen van het Britse koningshuis. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen voor de verdiensten van het liefdeskoppel. Vóórdat het stel afstand nam van de familie werden zij voornamelijk gefinancierd door de Britse overheid. De familie werd in 2017 geschat op zo’n 88 miljard dollar! Insane! Nu Harry en Meghan geen steun meer krijgen vanuit het koningshuis-spaarpotje, moesten ze zelf aan de slag!

Vermogen

In 2018 werd het complete vermogen van Prins Harry geschat tussen de 25 en 40 miljoen dollar. Dit is grotendeels natuurlijk koninklijk oud geld, maar ook deels loon van Harry’s dienstjaren bij de Britse luchtmacht. Daar werkte hij ongeveer tien jaar en verdiende 53.000 dollar per jaar. Niet verkeerd!
Meghan kennen we natuurlijk allemaal van de serie Suits. De actrice was, voordat ze bekend stond als het liefje van de prins, al niet meer weg te denken van de televisie. Door deze razend populaire serie heeft zij haar eigen spaarpotje aardig weten te spekken. Per aflevering verdiende de Amerikaanse wel 50.000 dollar! In 2018 zou zij een vermogen van ongeveer 5 miljoen dollar hebben opgebouwd.

Zóveel verdienen Harry en Meghan nu

Nu Meghan gestopt is met acteren en Harry geen prins meer is, moeten zij hun inkomsten ergens anders vandaan halen. De love birds hebben samen Archewell Productions opgezet, waarmee zij programma’s voor Netflix produceren en sloten ze een enorme podcastdeal met Spotify.
Meghan is aan de slag gegaan met schrijven en bracht in 2021 het kinderboek The Bench uit. Daarnaast zouden de twee ook nog eens één miljoen dollar verdienen per speech voor Harry Walker Agency. Slecht hebben ze het zeker niet 😉 Maar ze blijven bezig!
Zo zit de ex-prins ook niet stil, in januari 2023 komt Harry’s biografie ‘Spare’ uit. De uitgeverij zou hem nu al 20 miljoen dollar hebben betaald, voordat het boek überhaupt op de markt is!

Netflix deal

Hier houdt het nog niet op! Want Meghan Markle en Harry van Sussex zouden ook nog eens een deal met Netflix hebben gesloten. Het gaat hier om een enorm bedrag van, houd je vast, 100 miljoen dollar! What?! We kunnen natuurlijk niet écht op de bankrekening van het wereldberoemde stel kijken, maar op deze manier hebben we wel iets meer inzicht gekregen. Wees maar niet bang dat ze er in de winter koud bijzitten!

Must reads 👀

Lifestyle

‘Ben je altijd zo stil?’ en 5 andere zinnen die introverts niet willen horen

Charlotte
herkenbaar-introverts

5 dingen die introvert té vaak horen

Wij introverts hebben het soms best zwaar. We staan liever niet in het middelpunt van de aandacht, trekken ons iets meer terug in grote gezelschappen, en zijn al helemaal niet van plan om onze stem boven de rest uit te laten komen. Dat betekent echter niet dat we deze vijf opmerkingen nog nooit eerder hebben gehoord. Sterker nog, we horen ze continu! Of we nu bij een feestje zijn, een vergadering op het werk, of gewoon op bezoek bij famillie, deze zinnen komen altijd weer terug. Hier zijn de vijf meest voorkomende opmerkingen die wij, introverts, regelmatig voor onze kiezen krijgen – zucht.

1. “Doe niet zo saai”

Saai? Dat introverte mensen over het algemeen iets meer op zichzelf zijn en zich meestal wat stiller gedragen in sociale bijeenkomsten, betekent zeker niet dat ze saai zijn! Integendeel, terwijl extraverte mensen vaak handelen op impulsieve invallen, hebben wij introverts onze volgende stap zorgvuldig doordacht. Is dat saai? Wij vinden van niet. Terwijl extraverten druk bezig zijn met de buitenwereld, hebben wij de tijd genomen om na te denken, te reflecteren en creatief te zijn.

Onze stilte is vaak een teken van diepgaande gedachten en innovatieve ideeën. Dus, saai? Absoluut niet! We hebben misschien een andere aanpak, maar dat maakt ons zeker niet minder interessant.

2. ”Waarom ben je zo stil?”

Een vraag die introverte mensen maar al te vaak horen, en laten we eerlijk zijn, het is geen favoriet. Het suggereert dat stil zijn iets negatiefs is, terwijl voor introverten stilte juist een natuurlijke en comfortabele staat is. Stil zijn, betekent niet dat ze niets te zeggen hebben of zich ongemakkelijk voelen. Vaak zijn introverten diepe denkers die graag luisteren en observeren voordat ze hun mening delen. Ze genieten van rustige momenten en hechte gesprekken, in plaats van luidruchtige bijeenkomsten en oppervlakkige praatjes.

3. ”Vind je het goed als ik iemand meeneem?”

Nee! Introverten houden veel meer van één-op-één gesprekken dan van groepsgesprekken. Diepe, betekenisvolle gesprekken winnen het altijd van oppervlakkige small talk. Als er ineens meer mensen aan het gesprek meedoen, kan dat voor een introvert best lastig zijn. Ze hebben namelijk wat meer tijd nodig om te reageren, en in een groep is die kans vaak kleiner omdat iemand anders al snel het woord overneemt. Maar eerlijk, met zijn tweeën is het toch ook supergezellig?

4. “Ik had niet verwacht dat je zo aardig was”

Dit is een opmerking die introverten helaas maar al te vaak horen. Het lijkt te suggereren dat een rustig of terughoudend karakter gelijk staat aan onaardig zijn, wat natuurlijk helemaal niet klopt! Introverten hebben vaak een warme, vriendelijke persoonlijkheid die pas echt zichtbaar wordt in een comfortabele, rustige omgeving. Ze zijn misschien niet altijd de luidruchtigste in de kamer, maar dat betekent niet dat ze minder aardig of sociaal zijn.

5. “Ben je verlegen?”

Hoewel verlegenheid en introversie vaak in één adem worden genoemd, zijn het eigenlijk twee verschillende dingen. Verlegenheid draait om een gevoel van angst, nervositeit of ongemak in sociale situaties, vooral bij interacties met vreemden of in groepen. Mensen die verlegen zijn, vermijden vaak sociale situaties uit angst voor afwijzing of kritiek. Aan de andere kant is introversie een persoonlijkheidskenmerk dat draait om de voorkeur voor rustige omgevingen en de neiging om energie te halen uit alleen zijn of activiteiten die individueel worden uitgevoerd. Introverte mensen kunnen wel van sociale interacties genieten, maar hebben ook tijd nodig om op te laden na periodes van sociale activiteit – duh!

Beeld: Netflix | You