Celebs

Ka-ching: dít enorme bedrag verdient K3 met één optreden

K3 optreden gaat mis

Tienduizend luchtballonnen kleuren de hemel blauw, we kennen ze allemaal wel de bekende meidengroep K3. Ze hebben al veel soorten formaties gehad en nu zijn Hanne, Marthe en Julia aan de beurt om op het podium te shinen. Maar wat verdient de populaire meidengroep K3 met één optreden?

Het drietal

K3, de iconische Belgisch-Nederlandse meidengroep, is al decennialang een fenomeen in de wereld van kinderentertainment. Met hun aanstekelijke muziek, kleurrijke outfits en energieke optredens hebben ze miljoenen harten veroverd over de hele wereld. Maar achter de schermen van dit schijnbaar sprookjesachtige succesverhaal schuilt een interessante financiële kwestie die niet altijd even duidelijk is voor het grote publiek.
Een van de meest intrigerende aspecten van K3’s financiën is de opbrengst van hun concerten. Het is geen geheim dat K3 regelmatig optreedt op grote podia, zowel in België, Nederland als daarbuiten. Maar hoeveel verdienen ze eigenlijk met een enkel concert?

Één optreden

We are talking money, nu ben je vast benieuwd hoeveel K3 eigenlijk verdient per optreden. De meiden zijn inmiddels al jarenlang ontzettend populair, dus je kunt wel raden dat een optreden amper te betalen is. Er is onderzocht hoeveel de dames vragen voor één optreden. Daaruit kwam naar voren dat K3 wel € 15.000 vraagt voor één optreden!
Ehh, misschien toch maar zelf meezingen met de karaoke-cd dan. Ook staat er niet bij hoelang de groep daadwerkelijk gaat optreden voor dat bedrag. Gelukkig kunnen we altijd nog een paar oude K3 hits opzetten op de boxen ;). Sommige bronnen suggereren dat K3 meerdere optredens op een dag kan doen, wat hun inkomen aanzienlijk zou kunnen verhogen. Dit aspect van hun financiën blijft echter grotendeels verborgen voor het grote publiek.

Yvonne Coldeweijer

Omg did you know that, onze roddelkoningin Ivonne Coldeweijer ook een auditie heeft gedaan om toen het plaatsje van Kathleen in te nemen. Daarover heeft ze nog wel het één en ander te vertellen. In het seizoen waarin zij heeft meegedaan moesten de laatste 30 deelnemers een contract ondertekenen. De geruchten gaan rond dat de laatste vier deelnemers allemaal het contract moesten ondertekenen, dat vertelt Yvonne Coldewijer. “Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare spion dat de laatste vier finalisten een contract hebben moeten tekenen voor vijf jaar! Julia moet dus verplicht vijf jaar in K3 blijven”, aldus Yvonne.
Ook was het niet duidelijk wat ze zouden gaan verdienen.De bedragen in het contract waren met zwarte balkjes bedekt. Ze hebben dus allemaal moeten tekenen terwijl ze nog niet wisten wat ze zouden gaan verdienen”, vertelt Yvonne. Absurd vindt zij. In het vorige seizoen van K2 zoekt K3, waarbij Josje uiteindelijk de winnares werd, stond in het contract dat ze een bedrag van 3200 euro bruto per maand zouden krijgen. Dat is nog eens een tegenvaller voor een superster en zo’n bekende meidengroep!

Dit is het salaris van Hanne, Marthe en Julia bij K3

Maar hoeveel verdienen de leden van K3 eigenlijk per maand? Dit is een vraag die veel fans bezighoudt, maar het antwoord blijft vaak een mysterie. Hoewel er geen officiële cijfers zijn vrijgegeven, kunnen we aannemen dat het inkomen van de K3-leden aanzienlijk goed is, gezien hun succes en de omvang van hun activiteiten, waaronder optredens, merchandise verkoop en mediaoptredens.

Must reads 👀

Lifestyle

‘Ben je altijd zo stil?’ en 5 andere zinnen die introverts niet willen horen

Charlotte
herkenbaar-introverts

5 dingen die introvert té vaak horen

Wij introverts hebben het soms best zwaar. We staan liever niet in het middelpunt van de aandacht, trekken ons iets meer terug in grote gezelschappen, en zijn al helemaal niet van plan om onze stem boven de rest uit te laten komen. Dat betekent echter niet dat we deze vijf opmerkingen nog nooit eerder hebben gehoord. Sterker nog, we horen ze continu! Of we nu bij een feestje zijn, een vergadering op het werk, of gewoon op bezoek bij famillie, deze zinnen komen altijd weer terug. Hier zijn de vijf meest voorkomende opmerkingen die wij, introverts, regelmatig voor onze kiezen krijgen – zucht.

1. “Doe niet zo saai”

Saai? Dat introverte mensen over het algemeen iets meer op zichzelf zijn en zich meestal wat stiller gedragen in sociale bijeenkomsten, betekent zeker niet dat ze saai zijn! Integendeel, terwijl extraverte mensen vaak handelen op impulsieve invallen, hebben wij introverts onze volgende stap zorgvuldig doordacht. Is dat saai? Wij vinden van niet. Terwijl extraverten druk bezig zijn met de buitenwereld, hebben wij de tijd genomen om na te denken, te reflecteren en creatief te zijn.

Onze stilte is vaak een teken van diepgaande gedachten en innovatieve ideeën. Dus, saai? Absoluut niet! We hebben misschien een andere aanpak, maar dat maakt ons zeker niet minder interessant.

2. ”Waarom ben je zo stil?”

Een vraag die introverte mensen maar al te vaak horen, en laten we eerlijk zijn, het is geen favoriet. Het suggereert dat stil zijn iets negatiefs is, terwijl voor introverten stilte juist een natuurlijke en comfortabele staat is. Stil zijn, betekent niet dat ze niets te zeggen hebben of zich ongemakkelijk voelen. Vaak zijn introverten diepe denkers die graag luisteren en observeren voordat ze hun mening delen. Ze genieten van rustige momenten en hechte gesprekken, in plaats van luidruchtige bijeenkomsten en oppervlakkige praatjes.

3. ”Vind je het goed als ik iemand meeneem?”

Nee! Introverten houden veel meer van één-op-één gesprekken dan van groepsgesprekken. Diepe, betekenisvolle gesprekken winnen het altijd van oppervlakkige small talk. Als er ineens meer mensen aan het gesprek meedoen, kan dat voor een introvert best lastig zijn. Ze hebben namelijk wat meer tijd nodig om te reageren, en in een groep is die kans vaak kleiner omdat iemand anders al snel het woord overneemt. Maar eerlijk, met zijn tweeën is het toch ook supergezellig?

4. “Ik had niet verwacht dat je zo aardig was”

Dit is een opmerking die introverten helaas maar al te vaak horen. Het lijkt te suggereren dat een rustig of terughoudend karakter gelijk staat aan onaardig zijn, wat natuurlijk helemaal niet klopt! Introverten hebben vaak een warme, vriendelijke persoonlijkheid die pas echt zichtbaar wordt in een comfortabele, rustige omgeving. Ze zijn misschien niet altijd de luidruchtigste in de kamer, maar dat betekent niet dat ze minder aardig of sociaal zijn.

5. “Ben je verlegen?”

Hoewel verlegenheid en introversie vaak in één adem worden genoemd, zijn het eigenlijk twee verschillende dingen. Verlegenheid draait om een gevoel van angst, nervositeit of ongemak in sociale situaties, vooral bij interacties met vreemden of in groepen. Mensen die verlegen zijn, vermijden vaak sociale situaties uit angst voor afwijzing of kritiek. Aan de andere kant is introversie een persoonlijkheidskenmerk dat draait om de voorkeur voor rustige omgevingen en de neiging om energie te halen uit alleen zijn of activiteiten die individueel worden uitgevoerd. Introverte mensen kunnen wel van sociale interacties genieten, maar hebben ook tijd nodig om op te laden na periodes van sociale activiteit – duh!

Beeld: Netflix | You