Celebs

Alles wat je wil weten over rapper Snelle

Als er iemand in 2020 niet meer weg te denken is uit de Nederlandse showbizz, is het Rapper Snelle wel. En dat is hartstikke logisch, want deze rapper heeft de gunfactor en kan nog lekker zingen ook. Toch komt Snelle nog niet zo lang in dit wereldje kijken. Hoogste tijd dus om je wat meer te vertellen over deze toffe alleskunner. Wij vertellen je alles wat je wil weten over Rapper Snelle. 

Rapper Snelle heet eigenlijk Lars Bos

Rapper Snelle ken je ongetwijfeld van zijn hits ‘Reünie’, ‘Lippenstift’ met Marco Borsato en ‘Smoorverliefd’. Snelle is natuurlijk niet zijn echte naam, maar een bijnaam voor de artiest. Dát had je vast wel verwacht. Hoewel de naam ‘Snelle’ lekker makkelijk in de mond ligt, heet de rapper in het echt Lars Bos. Hij werd geboren op 3 oktober 1995 en zijn sterrenbeeld is dus Weegschaal.
De inmiddels 24-jarige Lars groeide op in het Gelderse plaatsje Gorssel, maar woont inmiddels weer in Deventer, zijn officiële geboorteplaats. Hier startte zijn carrière, waarbij hij met zijn Playstation-microfoontje en een stokoude pc zijn eerste tracks opnam.
View post on Instagram
 

Teksten schrijft Rapper Snelle zelf

Hoewel hij toegeeft dat hij er wel iemand in zijn team zit ‘die af en toe meedenkt of zinnen vervormt waardoor ze net iets lekkerder klinken,’ schrijft Snelle toch echt zelf zijn teksten. Hij wil namelijk graag zelf de boodschap kunnen overbrengen die in zijn hoofd zit. ‘Wanneer er iets aan de hand is, en het niet lekker met me gaat, is het eerste wat ik doe een liedje schrijven. Soms ga ik rammen en is de hele tekst er binnen twee uur,’ vertelt de artiest.
Watch on YouTube

Vorig jaar had Rapper Snelle nog een baan ernaast 

Inmiddels worden zijn nummers miljoenen keren gestreamd en hoeft Snelle zich over geld geen zorgen te maken, maar dat was aan het begin van zijn carrière wel anders. Ondanks dat hij een opleiding volgde aan de Herman Brood Academie, lukte het de rapper nog niet direct om te leven van zijn muziek. Tot vorig jaar werkte Snelle nog als als nachtportier in een hotel. Fun fact: in de tijd die hij over had schreep Snelle demo’s achter de piano in de lobby van het hotel. Snelle werkte ’s nachts, zodat hij overdag met muziek bezig kon zijn. ‘Ik sliep vier uur en dan ging ik weer door.’ Over doorzettingsvermogen gesproken!

Hoeveel verdient Snelle?

Maar hoeveel verdient rapper Snelle dan tegenwoordig? In een interview met 538 zei hij het volgende: ”Ik verdien een bovengemiddeld salaris waar ik heel dankbaar voor ben. Sinds begin dit jaar, want daarvoor verdiende ik €600 per maand”. Hij voegt hier nog aan toe dat hij graag veel geld wil verdienen met iets wat hij leuk vindt, ‘zolang het maar leuk blijft’.
ik heb de ambitie om heel veel geld te verdienen met iets wat ik leuk vind. Het mag altijd meer zijn, zolang het maar leuk blijft.’

Rapper Snelle schreef nummer over zijn pestverleden

Volg je Snelle en zijn muziek, dan weet je vast ook wel dat de rapper een hazenlip heeft, oftewel een schisis. Lars, ‘Snelle’, Bos werd hier vroeger flink mee gepest, maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten schreef hij er een liedje over: reünie. Naast zingen kan de rapper dus ook nog muziek schrijven. Met dit autobiografische nummer bereikte hij in september 2019 voor het eerst de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40. Een maand later bereikte het nummer ook nog eens de platina-status. Bye bye haters.

Rapper Snelle begint 2020 goed met ‘Smoorverliefd’ 

Het jaar is nog maar net begonnen, maar Lars gaat goed van start met een nieuwe monsterhit. Het jaar is nog maar net begonnen en zijn nieuwe nummer ‘Smoorverliefd’ staat nu al op de eerste plek in de Top 40. Dat belooft een interessant jaar te worden voor de singer songwriter. Wij zijn in ieder geval alvast héél benieuwd wat deze jongen nog meer voor ons in petto heeft.
View post on Instagram
 

Vriendin van rapper Snelle: Sterre Kunzler

Een rapper als Snelle gun je ook een leuke lover aan zijn zijde, right? Maandenlang was wel bekend dat hij een vriendin had, maar niemand wist wie de gelukkige was. Vorige maand maakte Snelle eindelijk een einde aan alle speculaties rondom zijn liefdesleven. Via Instagram liet de rapper weten hartstikke in love te zijn en de gelukkige is niemand minder dan Sterre Kunzler. Deze Nijmeegse student Food & Business volgt een economische minor in Barcelona en dat is helaas alles wat er over haar bekend is. Een kiekje van Sterre en Snelle samen in Parijs maakte de aankondiging van hun relatie compleet. “Vreselijk misdragen in Parijs. #InstaOfficial.” 
Beeld: BrunoPress

Must reads 👀

Lifestyle

‘Ben je altijd zo stil?’ en 5 andere zinnen die introverts niet willen horen

Charlotte
herkenbaar-introverts

5 dingen die introvert té vaak horen

Wij introverts hebben het soms best zwaar. We staan liever niet in het middelpunt van de aandacht, trekken ons iets meer terug in grote gezelschappen, en zijn al helemaal niet van plan om onze stem boven de rest uit te laten komen. Dat betekent echter niet dat we deze vijf opmerkingen nog nooit eerder hebben gehoord. Sterker nog, we horen ze continu! Of we nu bij een feestje zijn, een vergadering op het werk, of gewoon op bezoek bij famillie, deze zinnen komen altijd weer terug. Hier zijn de vijf meest voorkomende opmerkingen die wij, introverts, regelmatig voor onze kiezen krijgen – zucht.

1. “Doe niet zo saai”

Saai? Dat introverte mensen over het algemeen iets meer op zichzelf zijn en zich meestal wat stiller gedragen in sociale bijeenkomsten, betekent zeker niet dat ze saai zijn! Integendeel, terwijl extraverte mensen vaak handelen op impulsieve invallen, hebben wij introverts onze volgende stap zorgvuldig doordacht. Is dat saai? Wij vinden van niet. Terwijl extraverten druk bezig zijn met de buitenwereld, hebben wij de tijd genomen om na te denken, te reflecteren en creatief te zijn.

Onze stilte is vaak een teken van diepgaande gedachten en innovatieve ideeën. Dus, saai? Absoluut niet! We hebben misschien een andere aanpak, maar dat maakt ons zeker niet minder interessant.

2. ”Waarom ben je zo stil?”

Een vraag die introverte mensen maar al te vaak horen, en laten we eerlijk zijn, het is geen favoriet. Het suggereert dat stil zijn iets negatiefs is, terwijl voor introverten stilte juist een natuurlijke en comfortabele staat is. Stil zijn, betekent niet dat ze niets te zeggen hebben of zich ongemakkelijk voelen. Vaak zijn introverten diepe denkers die graag luisteren en observeren voordat ze hun mening delen. Ze genieten van rustige momenten en hechte gesprekken, in plaats van luidruchtige bijeenkomsten en oppervlakkige praatjes.

3. ”Vind je het goed als ik iemand meeneem?”

Nee! Introverten houden veel meer van één-op-één gesprekken dan van groepsgesprekken. Diepe, betekenisvolle gesprekken winnen het altijd van oppervlakkige small talk. Als er ineens meer mensen aan het gesprek meedoen, kan dat voor een introvert best lastig zijn. Ze hebben namelijk wat meer tijd nodig om te reageren, en in een groep is die kans vaak kleiner omdat iemand anders al snel het woord overneemt. Maar eerlijk, met zijn tweeën is het toch ook supergezellig?

4. “Ik had niet verwacht dat je zo aardig was”

Dit is een opmerking die introverten helaas maar al te vaak horen. Het lijkt te suggereren dat een rustig of terughoudend karakter gelijk staat aan onaardig zijn, wat natuurlijk helemaal niet klopt! Introverten hebben vaak een warme, vriendelijke persoonlijkheid die pas echt zichtbaar wordt in een comfortabele, rustige omgeving. Ze zijn misschien niet altijd de luidruchtigste in de kamer, maar dat betekent niet dat ze minder aardig of sociaal zijn.

5. “Ben je verlegen?”

Hoewel verlegenheid en introversie vaak in één adem worden genoemd, zijn het eigenlijk twee verschillende dingen. Verlegenheid draait om een gevoel van angst, nervositeit of ongemak in sociale situaties, vooral bij interacties met vreemden of in groepen. Mensen die verlegen zijn, vermijden vaak sociale situaties uit angst voor afwijzing of kritiek. Aan de andere kant is introversie een persoonlijkheidskenmerk dat draait om de voorkeur voor rustige omgevingen en de neiging om energie te halen uit alleen zijn of activiteiten die individueel worden uitgevoerd. Introverte mensen kunnen wel van sociale interacties genieten, maar hebben ook tijd nodig om op te laden na periodes van sociale activiteit – duh!

Beeld: Netflix | You