Lifestyle

Amy (27) doet aan BDSM: “Mijn vriend zegt tegen me wat ik moet doen en pakt me vaak hardhandig aan”

BDSM is een vorm van seks waarbij je je onderwerpt aan de ander, of wanneer je juist zelf dominant bent. Laten we eerlijk zijn: willen we door die steamy seksscenes uit Fifty Shades of Grey niet allemaal een eigen mister Grey aan onze zijde? Zolang je lover jouw grenzen respecteert, is het ook weleens lekker om de teugels uit handen te geven, right? Of misschien ben jij wel degene die graag in control is. Amy (27) doet aan BDSM, maar de buitenwereld weet van niets.
De 27-jarige Amy heeft haar onderdanige gevoelens lang onderdrukt, maar sinds een aantal jaar doet ze aan BDSM, een afkorting voor bondage & discipline, dominantie & submissie en sadisme & masochisme. Ze doet dit niet een donkere kelder vol met martelwerktuigen, maar gewoon in de slaapkamer samen met haar vriend. Voor de buitenwereld houden ze dit liever geheim.
Amy: “Ik heb altijd al van ruwe seks gehouden, maar toen ik een jaar of 30 was, durfde ik er pas écht voor uit te komen. Daarvoor was ik altijd bang dat vriendjes het raar zouden vinden om mij ruw te behandelen en de relatie daarom zouden verbreken. Toch kon ik het niet langer onderdrukken, want ik werd niet gelukkig van een standaard seksleven. Toen ik een keer op internet een verhaal tegenkwam van iemand die aan BDSM deed, vielen opeens alle puzzelstukjes op zijn plek. Ik was dus niet de enige met onderdanige gevoelens. Het verhaal ging over een sub, een afkorting voor submissive, oftewel de onderdanige partij binnen BDSM. Wat zij deed, wilde ik ook!”
Experimenteren
“Ik kon er voor mezelf niet meer onderuit en vertelde het aan mijn vriend. Hij reageerde daar heel goed op en had allang door dat ik niet vies was van een beetje kinky seks. Toch was het voor hem wel even wennen om te horen dat ik graag aan BDSM zou willen doen. Maar nadat hij het een beetje had verwerkt, wilde hij er wel mee experimenteren. Ik was dolblij en samen gingen we aan de slag. We kochten niet meteen dure speeltjes, maar gebruikten dingen die we in huis hadden zoals een pollepel, touw en een mattenklopper.”
“De eerste keer dat ik werd vastgebonden zal ik nooit vergeten. Het was allemaal een beetje onhandig, maar toen ik eenmaal vastgebonden op bed lag, werd ik overdonderd door een intense geilheid die ik nooit eerder had gevoeld. Het was fantastisch om zo machteloos te zijn. Je kunt helemaal niets, maar je hoeft ook niets. Het was een intense ervaring!”
“Inmiddels zijn we redelijk gevorderd en gebruiken we ook handboeien, maskers en speciaal touw, dat niet teveel in je huid snijdt. Ik vind het ontzettend geil om onderdanig te zijn tijdens de seks. Mijn vriend, die ik tijdens het spelen Meester noem, zegt tegen me wat ik moet doen en pakt me vaak hardhandig aan. Dit doen we ongeveer twee keer in de week. Achteraf praten we er vaak over en vertellen we elkaar wat we lekker vonden of juist vervelend. Ook hebben we een stopwoord afgesproken, voor als het echt te ver gaat. Dat is gelukkig nog nooit voorgekomen.”
Bont en blauw
“Het werkt voor mij echt verslavend om me te laten domineren. We bouwen het altijd wel rustig op, maar uiteindelijk word ik wel hard geslagen en uitgescholden. Dat vind ik heerlijk! Ik kom vaak meerdere keren klaar en na afloop ben ik bont en blauw. Elke keer als ik ga zitten en er een pijnscheut door me heen gaat, word ik weer herinnerd aan een fijne avond met mijn vriend.”
“Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn realtie en om het feit dat mijn vriend het zo goed opgepakt heeft. Hij kan de dominerende rol in de BDSM nu moeiteloos aannemen. Als hij er niet geweest was om samen met mij te experimenteren had het zomaar verkeerd kunnen aflopen. Met een gevaarlijk type die misbruik van mij zou willen maken, bijvoorbeeld. Mijn vriend is buiten de kinky spelletjes ontzettend lief en we liggen heel vaak samen te knuffelen in bed. Ook doen we nog gewoon aan vanille seks. Dat is soms best lekker.”
Geheim
“Naar de buitenwereld durf ik mijn seksuele voorkeur nog niet uit te spreken. Ik heb een baan met veel verantwoordelijkheid en een leuke vriendenkring. Dat wil ik niet op het spel zetten. Toch zie ik mezelf deze levensstijl niet snel opgeven. Als mijn relatie misschien ooit overgaat, zou ik dit ook weer in een volgende relatie willen. Ik denk niet dat ik er ooit genoeg van zal hebben. Sterker nog: ik wilde dat ik dit járen eerder had ontdekt.”
Dit verhaal verscheen eerder op Ze.nl.
Lees ook:

Must reads 👀

Lifestyle

‘Ben je altijd zo stil?’ en 5 andere zinnen die introverts niet willen horen

Charlotte
herkenbaar-introverts

5 dingen die introvert té vaak horen

Wij introverts hebben het soms best zwaar. We staan liever niet in het middelpunt van de aandacht, trekken ons iets meer terug in grote gezelschappen, en zijn al helemaal niet van plan om onze stem boven de rest uit te laten komen. Dat betekent echter niet dat we deze vijf opmerkingen nog nooit eerder hebben gehoord. Sterker nog, we horen ze continu! Of we nu bij een feestje zijn, een vergadering op het werk, of gewoon op bezoek bij famillie, deze zinnen komen altijd weer terug. Hier zijn de vijf meest voorkomende opmerkingen die wij, introverts, regelmatig voor onze kiezen krijgen – zucht.

1. “Doe niet zo saai”

Saai? Dat introverte mensen over het algemeen iets meer op zichzelf zijn en zich meestal wat stiller gedragen in sociale bijeenkomsten, betekent zeker niet dat ze saai zijn! Integendeel, terwijl extraverte mensen vaak handelen op impulsieve invallen, hebben wij introverts onze volgende stap zorgvuldig doordacht. Is dat saai? Wij vinden van niet. Terwijl extraverten druk bezig zijn met de buitenwereld, hebben wij de tijd genomen om na te denken, te reflecteren en creatief te zijn.

Onze stilte is vaak een teken van diepgaande gedachten en innovatieve ideeën. Dus, saai? Absoluut niet! We hebben misschien een andere aanpak, maar dat maakt ons zeker niet minder interessant.

2. ”Waarom ben je zo stil?”

Een vraag die introverte mensen maar al te vaak horen, en laten we eerlijk zijn, het is geen favoriet. Het suggereert dat stil zijn iets negatiefs is, terwijl voor introverten stilte juist een natuurlijke en comfortabele staat is. Stil zijn, betekent niet dat ze niets te zeggen hebben of zich ongemakkelijk voelen. Vaak zijn introverten diepe denkers die graag luisteren en observeren voordat ze hun mening delen. Ze genieten van rustige momenten en hechte gesprekken, in plaats van luidruchtige bijeenkomsten en oppervlakkige praatjes.

3. ”Vind je het goed als ik iemand meeneem?”

Nee! Introverten houden veel meer van één-op-één gesprekken dan van groepsgesprekken. Diepe, betekenisvolle gesprekken winnen het altijd van oppervlakkige small talk. Als er ineens meer mensen aan het gesprek meedoen, kan dat voor een introvert best lastig zijn. Ze hebben namelijk wat meer tijd nodig om te reageren, en in een groep is die kans vaak kleiner omdat iemand anders al snel het woord overneemt. Maar eerlijk, met zijn tweeën is het toch ook supergezellig?

4. “Ik had niet verwacht dat je zo aardig was”

Dit is een opmerking die introverten helaas maar al te vaak horen. Het lijkt te suggereren dat een rustig of terughoudend karakter gelijk staat aan onaardig zijn, wat natuurlijk helemaal niet klopt! Introverten hebben vaak een warme, vriendelijke persoonlijkheid die pas echt zichtbaar wordt in een comfortabele, rustige omgeving. Ze zijn misschien niet altijd de luidruchtigste in de kamer, maar dat betekent niet dat ze minder aardig of sociaal zijn.

5. “Ben je verlegen?”

Hoewel verlegenheid en introversie vaak in één adem worden genoemd, zijn het eigenlijk twee verschillende dingen. Verlegenheid draait om een gevoel van angst, nervositeit of ongemak in sociale situaties, vooral bij interacties met vreemden of in groepen. Mensen die verlegen zijn, vermijden vaak sociale situaties uit angst voor afwijzing of kritiek. Aan de andere kant is introversie een persoonlijkheidskenmerk dat draait om de voorkeur voor rustige omgevingen en de neiging om energie te halen uit alleen zijn of activiteiten die individueel worden uitgevoerd. Introverte mensen kunnen wel van sociale interacties genieten, maar hebben ook tijd nodig om op te laden na periodes van sociale activiteit – duh!

Beeld: Netflix | You