Celebs

Hoe gaat het nu met Disney’s Jessie?

Jessie, het 19-jarige meisje met grote dromen. Wat waren we jaloers als dit op tv kwam. Als jonge dame verhuizen naar New York City, dat willen we allemaal wel. Zes jaar geleden starte de populaire serie en maakte in totaal 98 afleveringen. De actrice die Jessie speelt, Debby Ryan, bedacht de hele serie en mocht zelfs de cast zelf uitkiezen. Ze werd betiteld als jongste vrouwelijke regisseur en producent, wauw! We zijn erg benieuwd hoe het nu met haar gaat. 
Jessie Prescott (Debby Ryan) is een slim meisje uit Texas met een strenge vader die haar graag bij het leger zag gaan. Maar haar droom was om een beroemde ster te worden en ze verhuist naar New York. Het loopt helaas niet helemaal als verwacht en uiteindelijk wordt ze een kinderoppas van de familie Ross. Na een tijdje is dit haar familie en maken ze allerlei gekke, grappige en leuke dingen mee.
Jessie – Debby Ryan
Op 8-jarige leeftijd begon Debby Ryan al met acteren in verschillende theaters. Ze heeft in een aantal series gespeeld en is natuurlijk het meest bekend geworden door de Disney-serie Jessie. Ondertussen is ze alweer 25 jaar. Tijdens de serie vormde ze ook een band genaamd The Never Ending waarmee ze op tour ging. Nadat de serie stopte kwam er een spin-off genaamd BUNK’D waar ze zelf niet meer in speelde. Collega’s Peyton List, Karan Brar and Skai Jackson, die in Jessie speelden, komen weer terug als Emma, Ravi en Zurie Ross. Dit keer verlaten ze het bruisende New York en komen terecht in een zomerkamp in Maine, waar hun ouders elkaar als tieners hebben ontmoet. Net als de serie Jessie wordt deze serie ook als straight-to-series uitgezonden. Dat betekent dat er geen pilot nodig is om te kijken of het een succes wordt. Bij Jessie zat het ook al goed ;-).
View post on Instagram
 
Nadat de serie tot een einde kwam, wilde Debby haar carrière naar the next level brengen. Ze wilde af van het imago van kindster en speelde verschillende rollen in nieuwe series. Vorig jaar speelde ze in de serie Daytime Diva’s en ze is nu te zien in Insatiable op Netflix, een donkere komedie waarin ze een gepeste tiener speelt die omgetoverd wordt tot koningin van de schoonheidsverkiezing. Heb je deze allang gezien? Misschien is dit een mooie opvolger.
View post on Instagram
 
Wat volgens Debby het fijne is aan beroemd zijn in een bepaald genre, is dat ze nog redelijk anoniem is in andere genres. Zo kan ze dus met een fresh start beginnen aan haar ‘volwassen’-carrière, zonder dat ze steeds als het meisje met de muizenoren wordt gezien.
Haar volgende grote stap is het spelen in lange speelfilms. Er liggen al vijf(!) speelfilms in het vooruitzicht waar ze in zal spelen. Onder andere in Life of the Party met Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Gillian Jacobs, Julie Bowen en actrice Shannon Purser die ook in Stranger Things speelt.
Bron: Deadline.com, Popbuzz.com | Beeld: Gettyimages

Must reads 👀

Lifestyle

‘Ben je altijd zo stil?’ en 5 andere zinnen die introverts niet willen horen

Charlotte
herkenbaar-introverts

5 dingen die introvert té vaak horen

Wij introverts hebben het soms best zwaar. We staan liever niet in het middelpunt van de aandacht, trekken ons iets meer terug in grote gezelschappen, en zijn al helemaal niet van plan om onze stem boven de rest uit te laten komen. Dat betekent echter niet dat we deze vijf opmerkingen nog nooit eerder hebben gehoord. Sterker nog, we horen ze continu! Of we nu bij een feestje zijn, een vergadering op het werk, of gewoon op bezoek bij famillie, deze zinnen komen altijd weer terug. Hier zijn de vijf meest voorkomende opmerkingen die wij, introverts, regelmatig voor onze kiezen krijgen – zucht.

1. “Doe niet zo saai”

Saai? Dat introverte mensen over het algemeen iets meer op zichzelf zijn en zich meestal wat stiller gedragen in sociale bijeenkomsten, betekent zeker niet dat ze saai zijn! Integendeel, terwijl extraverte mensen vaak handelen op impulsieve invallen, hebben wij introverts onze volgende stap zorgvuldig doordacht. Is dat saai? Wij vinden van niet. Terwijl extraverten druk bezig zijn met de buitenwereld, hebben wij de tijd genomen om na te denken, te reflecteren en creatief te zijn.

Onze stilte is vaak een teken van diepgaande gedachten en innovatieve ideeën. Dus, saai? Absoluut niet! We hebben misschien een andere aanpak, maar dat maakt ons zeker niet minder interessant.

2. ”Waarom ben je zo stil?”

Een vraag die introverte mensen maar al te vaak horen, en laten we eerlijk zijn, het is geen favoriet. Het suggereert dat stil zijn iets negatiefs is, terwijl voor introverten stilte juist een natuurlijke en comfortabele staat is. Stil zijn, betekent niet dat ze niets te zeggen hebben of zich ongemakkelijk voelen. Vaak zijn introverten diepe denkers die graag luisteren en observeren voordat ze hun mening delen. Ze genieten van rustige momenten en hechte gesprekken, in plaats van luidruchtige bijeenkomsten en oppervlakkige praatjes.

3. ”Vind je het goed als ik iemand meeneem?”

Nee! Introverten houden veel meer van één-op-één gesprekken dan van groepsgesprekken. Diepe, betekenisvolle gesprekken winnen het altijd van oppervlakkige small talk. Als er ineens meer mensen aan het gesprek meedoen, kan dat voor een introvert best lastig zijn. Ze hebben namelijk wat meer tijd nodig om te reageren, en in een groep is die kans vaak kleiner omdat iemand anders al snel het woord overneemt. Maar eerlijk, met zijn tweeën is het toch ook supergezellig?

4. “Ik had niet verwacht dat je zo aardig was”

Dit is een opmerking die introverten helaas maar al te vaak horen. Het lijkt te suggereren dat een rustig of terughoudend karakter gelijk staat aan onaardig zijn, wat natuurlijk helemaal niet klopt! Introverten hebben vaak een warme, vriendelijke persoonlijkheid die pas echt zichtbaar wordt in een comfortabele, rustige omgeving. Ze zijn misschien niet altijd de luidruchtigste in de kamer, maar dat betekent niet dat ze minder aardig of sociaal zijn.

5. “Ben je verlegen?”

Hoewel verlegenheid en introversie vaak in één adem worden genoemd, zijn het eigenlijk twee verschillende dingen. Verlegenheid draait om een gevoel van angst, nervositeit of ongemak in sociale situaties, vooral bij interacties met vreemden of in groepen. Mensen die verlegen zijn, vermijden vaak sociale situaties uit angst voor afwijzing of kritiek. Aan de andere kant is introversie een persoonlijkheidskenmerk dat draait om de voorkeur voor rustige omgevingen en de neiging om energie te halen uit alleen zijn of activiteiten die individueel worden uitgevoerd. Introverte mensen kunnen wel van sociale interacties genieten, maar hebben ook tijd nodig om op te laden na periodes van sociale activiteit – duh!

Beeld: Netflix | You